Edirnespor duvara tosladı – video haber…

Futbol - 21 Ekim 2014 09:04

 

 

Edirne Süper Amatör Lig 2. hafta müsabakaları Pazar günü oynandı. İlk haftanın flaş ekibi Edirnespor, haftanın açılış maçında Saraçhanespor duvarına tosladı. Kendi evinde Tuncaspor’u misafir eden Karaağaç Ardaspor, iddiasını sürdürdü ve 3 puanı 3 golle almayı başardı. Kazanovaspor’a misafir olan Uzunköprüspor, evine 2-0’lık bir galibiyetle dönerken, 18 Kasım Kurtuluşspor ile İpsalaspor gol kaydedemeyerek 0-0 berabere kaldılar. Keşanspor, geçen hafta Edirnespor’dan 9 gol yiyen Yıldırım Gençlerbirliğini misafir etti. Maçtan 2-1 galip ayrılan evsahibi 3 puanı hanesine yazdırdı. Son olarak Subaşıspor da kendi evinde Osmanlıspor’u 2-0 mağlup etti.

EDİRNESPOR DUVARA TOSLADI

Saraçhane Sentetik Çim Sahası’nda oynana haftanın açılış maçında ilk haftanın flaş takımı Edirnespor, Saraçhanespor maçında aynı gücünü gösteremedi.

Takımlar sahaya İlhan Karakaya, Özgür Birol,  Barış Cebeci hakem üçlüsü yönetiminde şu kadrolarla çıktılar:

Saraçhanespor: Hüseyin, Can, Caner, Batu, Mesutcan, Emre, Fırat, Volkan, Ali Berk, Kadri, Fercan.

Edirnespor: Harun, Hüseyin, Umut, Emrah, Bekir, Savaş, Emre, Bayram, Yücel, Onur, Eray.

Başlama düdüğün hemen ardından rakibini baskı altına almaya çalışan Edirnespor, ilk dakika içinde 2 kez Saraçhane kalesine hücumda bulunsa da Saraçhanespor defansı bu hücumları başarıyla savuşturdu. İlk dakika bitmeden kendi yarı sahasının ortalarında kaptığı topu harika bir paslaşma trafiğiyle rakip ceza yayına kadar götürdü. Ceza yayında topla buluşan Volkan gelişine vurduğu topu 90 tabir edilen bölgeye gönderdi. Kaleci Harun harika bir planjonla şansını denese de topun ağlara gitmesini engelleyemedi. Bu jeneriklik golle Saraçhanespor maçın başında 1-0 öne geçti.

Golün ardından iki takım da karşılıklı ataklarla rakip kaleleri yokladılar. Edirnespor bu dönemde daha baskılı oynayan taraf oldu. Bu baskının sonucunu da 36. dakikada Yücel’in penaltı noktasından aşırtma vuruşuyla aldı. Yücel’in golü, skoru eşitledi ve takımlar devre arasında soyunma odasına 1-1 beraberlikle gittiler.

İkinci yarıda baskısını arttıran Edirnespor, 54. dakikada Onur’un kafa golüyle 2-1 öne geçti. Farkı arttırmaya çalışan Edirnespor, Saraçhane kalesini sık sık yoklasa da Saraçhane kalecisi Hüseyin Edirnespor hücumlarının karşısında duvar gibi durmayı başardı. 89. dakikada maçın gol perdesini açan Volkan ikinci sarı kartı görünce takımını sahada 10 kişi bıraktı.  Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90. dakikada Edirnespor ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşta Saraçhanespor topu ceza sahasına gönderdi. Burada oluşan karambolde Batu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi. Dört dakikalık uzatmada da başka gol olmayınca takımlar 1’er puanla yetindiler.

 

 

BENZER HABERLER